Barefoot evenement

Hier vind je verwijzingen naar artikelen, blogs of video's die gaan over/of te maken hebben met mindfulness, coaching, natuur en idealen. De comments erbij zijn geïnspireerd, ervaren, geïnterpreteerd of verhalend.

Barefoot evenement

30 juli 2018

Het Barefoot evenement 24 juni 2018 in Dudok Arena, Hilversum

Zondag 24 juni stond ik op het Barefoot Evenement namens www.blotevoetenwandelingen.nl. Ik werd namelijk uitgenodigd door de organisatie van het Barefoot evenement waar ik een tafel tot m’n beschikking kreeg om te flyeren (ik zou een vergunning nodig hebben voor een stand).

Tijdens die dag heb ik veel flyers uitgedeeld, want wat houdt wandelen op blote voeten eigenlijk in? Wie zijn de organisatoren en in welke plaatsen zijn ze actief? Zijn alle wandelingen op dezelfde manier of kun je er ook nog van leren en/of je klachten bespreekbaar maken?

Ik krijg ook vaak de vraag naar blote voeten paden, alleen in Noord-Holland zijn er geen vaste blote voeten paden.

Naast de promotie van het blote voeten platform heb ik deelgenomen aan twee workshops op het gebied van lichaamsbewustzijn, beweging, adem en spiritualiteit. Ik heb deelgenomen aan Chi-walking van ‘Andreas Maurer’ en gezond bewegen ‘Is zitten het nieuwe roken’ van Mina van Brunschot.

Blote voeten wandelingen is ook actief op Facebook (met ongeveer 1200 likes) en je kunt je inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief via info@blotevoetenwandelingen.nl.

Laat een reactie achter

* Uw reactie wordt geplaatst na goedkeuring