Barefoot evenement

Hier vind je verwijzingen naar artikelen, blogs of video's die gaan over/of te maken hebben met mindfulness, coaching, natuur en idealen. De comments erbij zijn geïnspireerd, ervaren, geïnterpreteerd of verhalend.

Barefoot evenement

30 juli 2018

Het Barefoot evenement 24 juni 2018

Zondag 24 juni stond ik op het Barefoot Evenement namens www.blotevoetenwandelingen.nl. Dit platform heb ik begin 2018 overgenomen van Ludka Vloermans en Liesje Thienpont die er twee jaar aan gewerkt hebben. Ik werd uitgenodigd door de organisatie van het Barefoot evenement waar ik een tafel tot m’n beschikking had om te flyeren. Ik heb eigenlijk een vergunning nodig daarom kreeg ik geen stand maar een tafel. Het Barefoot evenement vond plaats in de Dudok Arena in Hilversum, dat is een ruime locatie die een beetje afgelegen ligt.

Tijdens die dag heb ik veel flyers uitgedeeld en verteld over wandelcoaching, marketing (www.seodaphne.nl) en natuurlijk het wandelen op blote voeten. Ik krijg vaak de vraag naar blote voeten paden, alleen in Noord-Holland zijn er eigenlijk geen vaste blote voeten paden. Vandaar m’n voornemen om deel te nemen aan blote voeten wandelingen verderop in het land, er staan organisatoren op het platform die in andere provincies wandelingen geven.

Zowel binnen- als buiten vonden er workshops plaats op het gebied van lichaamsbewustzijn, beweging, adem en spiritualiteit. Ik heb deelgenomen aan Chi-walking en gezond bewegen “Is zitten het nieuwe roken”.

Laat een reactie achter

* Uw reactie wordt geplaatst na goedkeuring