Buitensporig

Buitensporig staat voor ontwikkeling en inzicht.
Zoek je een sparringpartner?
Bel Daphne op 06-46121488.

Over Buitensporig

Daphne werkt als interim online marketingcommunicatiespecialist, als wandelcoach en als mindfulness trainer (kriya yoga / shatkarma). Ik heb een hbo-studie toeristisch management afgerond waarin voor mij marketing en duurzaamheid centraal staan (de opleiding is natuurlijk veel breder dan dat). Tot op de dag van vandaag ontwikkel ik mij in marketing en duurzaamheid en zijn dat ook hobby’s. Waarom marketing? Marketing is overal, let maar op de aanbiedingen in de supermarkt, je reclamefolders en de verlichting in de steden. Alle etalages zijn voorzien van (uitbundige) promotie materialen, die je uitnodigen. Daarnaast ben ik vegetarisch, meer over veganisme, wat leidt tot een duurzame levensstijl. Het wandelcoach certificaat is behaald bij Innersteps en het mindfulness certificaat is behaald bij Stichting Raja Yoga Nederland. Daarnaast heb ik twee en een half jaar yoga gevolgd vanuit een filosofische beweging (hogere yoga) zonder certificering.

Training & opleiding

  • Het volgen van wandelcoach workshops en intervisies (2016/2017/2018). Workshop mindfulness en neurowetenschappen, Academie Open Bewustzijn.
  • Reiki I certificaat
  • Innersteps, School voor Natuurcoaching, 2 jaar: Mindful natuur- & wandelcoach (gericht op het onderbewuste en neutraal waarnemen). Certificaat behaald.
  • Raja Yoga in Amsterdam. Yoga beroepsopleiding die je leidt tot je roeping, 2,5 jaar lessen gevolgd, deelname beëindigd in 2016. Ongecertificeerd.
  • Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs (Tourism Management) aan Hogeschool Inholland (HBO): afgestudeerd.
  • Diverse vormen van vrijwilligerswerk (zie LinkedIn)

daphne-buitensporig-mindfulness-coach Daphne van Damme

Te behandelen thema’s

Hooggevoeligheid, stress, overlevingsstrategieën, patronen, lichaamsbewustzijn, aandacht, onderbewuste, onbewuste, keuzeprocessen, emoties en gevoelens.

Buitensporig is aangesloten bij:

Beter-in-het-groen-keurmerk   Beroepsvereniging-groene-zorg

lid-zzp-nederland

Als Mindfulness Trainer voldoet Daphne aan alle (inter-)nationale voorwaarden, vastgesteld door:

Internationale Yoga Federatie (IYF)  Samenwerkende Yogadocenten Nederland