Buitensporig

Buitensporig staat voor ontwikkeling en inzicht. Zoek je een sparringpartner? Bel Daphne op 06-46121488. Of mail naar info@buitensporig.nl. Twitter.com/DaphnevanDamme.

Over Buitensporig

Daphne werkt als interim online marketingcommunicatiespecialist, als wandelcoach en als mindfulness trainer. Ik heb een hbo-studie afgerond, het wandelcoach certificaat is behaald bij Innersteps en het mindfulness certificaat is behaald bij Stichting Raja Yoga Nederland. Daarnaast heb ik drie jaar yoga gevolgd vanuit een filosofische beweging (hogere yoga) zonder certificering, bij Stichting Raja Yoga Amsterdam. Omdat yoga tot sekte kan leiden ben ik gestopt en geef ik nagenoeg geen les.

Er zijn blote voeten wandelingen in heel Nederland o.l.v. verschillende coaches/therapeuten/yogadocenten/en anderen. Wandel mee in Nederland en België of meld je aan om wandelingen te organiseren, www.blotevoetenwandelingen.nl. Begin 2018 nam ik het platform over van Ludka Vloermans en Liesje Thienpont.

Waarom coaching in de natuur?

Tijdens mijn werk als marketeer de afgelopen 12 jaar kwam ik erachter dat ik niet tot m’n 67e achter de computer wil zitten. Ik miste een bepaalde vorm van diepgang en ruimte, ik kwam erachter dat het mij leuk lijkt om te werken met mensen of groepen in de natuur. Zeven jaar terug ben ik daarom begonnen met een aantal opleidingen om naast m’n huidige vakgebied een nieuwe richting in te gaan.

Training & opleiding

  • Het volgen van workshops en intervisies (2016/2017/2018)
  • Module sociale psychologie, LOI, 2017-2018 (wegens omstandigheden tot op heden onafgerond)
  • Reiki I certificaat
  • Innersteps, School voor Natuurcoaching, 2 jaar: Mindful natuur- & wandelcoach. Certificaat behaald.
  • Stichting Raja Yoga Nederland. Yoga Mindfulness training, 7 mnd: Mindfulness trainer. Certificaat behaald.
  • Stichting Raja Yoga Amsterdam. Yoga beroepsopleiding die je leidt tot je roeping, 4 jaar lessen gevolgd, deelname beëindigd in 2016. Ongecertificeerd.
    * beide instituten bleken (na verloop van tijd) sektarisch van aard.
  • Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs aan Hogeschool Inholland (HBO): afgestudeerd.
  • Diverse vormen van vrijwilligerswerk (zie LinkedIn)

daphne-buitensporig-mindfulness-coach Daphne van Damme

Te behandelen thema's

Hooggevoeligheid, stress, overlevingsstrategieën, patronen, lichaamsbewustzijn, aandacht, onderbewuste, onbewuste, keuzeprocessen, emoties en gevoelens.

Buitensporig is aangesloten bij: Beter-in-het-groen-keurmerk  Beroepsvereniging-groene-zorg

Als Mindfulness Trainer voldoet Daphne aan alle (inter-)nationale voorwaarden, vastgesteld door: Internationale Yoga Federatie (IYF)  Samenwerkende Yogadocenten Nederland

Activiteiten van Daphne