Coachen bedrijven en groepen

Met de afdeling of het bedrijf toe aan een frisse wind? Een reflectiemiddag met mindfulness en natuurcoaching of meer een luchtiger teamuitje? Elkaar beter leren kennen en de samenwerking onder de loep nemen/ verbeteren?

coach je team

Bedrijven en groepen in de natuur

Vaak hebben werknemers veel ideeën, maar worden deze niet altijd voldoende gestimuleerd inzichten en creativiteit te delen. Middels coachen in de natuur krijgt ieder individu, de gelegenheid zijn of haar visie en ontdekkingen te delen. Dit gebeurt door het uitvoeren van oefeningen, welke achteraf kort worden geëvalueerd.

Wat wil je bereiken met je team of afdeling?

De oefeningen worden vooraf vastgelegd en zijn toegespitst op het gestelde doel. Laten we er even voor gaan zitten, wat wil je bereiken met jouw team? Coachen op maat. Vanuit het rationele denken duiken we het gevoel in. Van hoofd naar buik en weerstand mag er zijn. Mensen hebben ervaringen, ideeën en inzichten. Put als manager of projectleider uit de kennis die aanwezig is.

Out of the box

Juist doordat we uit het denken gaan is er ruimte voor nieuwe inzichten, andere ideeën en verrassingen. Weg van kantoor, puur in de natuur.

Samenvatting en conclusie

Indien gewenst wordt er achteraf een samenvatting gemaakt van het coachen, waarin de bevindingen en conclusies zijn opgenomen. Indien je een traject van meerdere coaching sessies aan wilt gaan, kan het gehele traject door Buitensporig worden uitgewerkt.

coachen-bedrijven-amsterdam

 

 

 

 

Coach

Als natuurcoach begeleid ik een groep door in te spelen op de informatie die is gegeven, dat wat er onderweg gebeurt en dat wat de oefeningen blootleggen. Meer info over Buitensporig, de mogelijkheden en/of een offerte voor natuurcoaching op maat.

Voor wie?

Voor bedrijven / ondernemers / afdelingen die het volgende herkennen.

  • Reflectie met het team of de afdeling.
  • Waar staat het bedrijf op dit moment?
  • Waar willen we naartoe?
  • Wat weet ik eigenlijk van de medewerkers?
  • Kan ik een betere samenwerking creëren?
  • Een luchtig teamuitje!

Praktisch en tarief

Natuurcoaching / wandelcoaching / mindfulness voor bedrijven kan tot 8 personen per groep. Bij grotere groepen zal er nog een begeleider aanwezig zijn. Het gaat om de voorbereidingen, het opstellen van een draaiboek, het coachen zelf en desgewenst het schrijven van een samenvatting. Kies voor een eenmalige sessie of een traject van meerdere sessies. Neem contact op met Daphne.

concrete stappen
inzicht en samenwerking
elkaar beter leren kennen
frisse wind door je strategie
antwoorden naar boven halen