Coachen bedrijven en groepen

Met de afdeling of het bedrijf toe aan een frisse wind? Een reflectiemiddag met mindfulness en natuurcoaching of een meer intensief teamuitje? Elkaar beter leren kennen, de samenwerking onder de loep nemen/ verbeteren en als individu aan je persoonlijke ontwikkeling werken.

coach je team

Organisaties, bedrijven en groepen in de natuur

Vaak hebben werknemers veel ideeën, maar worden ze ook voldoende gestimuleerd inzichten en creativiteit te delen? Wil je als werk- of opdrachtgever meer aan je medewerkers bieden? Met coachen in de natuur krijgt ieder individu de gelegenheid om zijn of haar visie en ontdekkingen te delen en verder uit te werken.

Wat wil je bereiken met je team of afdeling?

De oefeningen/werkvormen worden vooraf vastgelegd en zijn gericht op het doel van de coaching. Het hangt er even vanaf wat je als organisatie wilt bereiken, wil je coachen op maat. Coaching in de natuur en mindfulness gaan over bewustwording en het het schakelen van ratio naar gevoel. Je wisselt met je aandacht van je hoofd naar je buik en ervaart daarbij allerlei sensaties in je lichaam en je geest/psyche.

Out of the box

Juist doordat we uit het denken gaan is er ruimte voor nieuwe inzichten, andere ideeën en verrassingen. Weg van kantoor, puur in de natuur.

Samenvatting en conclusie

Voorafgaand aan de opdracht hebben we contact en kijken we naar de doelen die je wilt stellen en andere details, wie zijn je werknemers bijvoorbeeld. Naar aanleiding daarvan wordt er een offerte opgesteld met een voorstel voor de inhoud van de coaching en mindfulness. Optioneel wordt er een samenvatting gemaakt waarin een aantal bevindingen en conclusies zijn opgenomen.

coachen-bedrijven-amsterdam

 

 

 

 

Coach

Als natuurcoach speel ik natuurlijk in op wat er in de groep gebeurt. Neem contact op voor meer informatie.

Coaching en mindfulness, voor wie en waarom?

Voor bedrijven / ondernemers / organisaties die het volgende herkennen:

  • Reflectie met je team of afdeling
  • Waar staat je bedrijf op dit moment en waar wil je naar toe?
  • Wat weet ik eigenlijk van de medewerkers en kan de samenwerking anders?
  • Persoonlijke ontwikkeling per deelnemer
  • Een luchtig of juist intensief teamuitje!

Praktisch en tarief

Natuurcoaching / wandelcoaching / mindfulness voor bedrijven kan tot 12 personen per groep. Bij grotere groepen (vanaf 12 of 15) zal er nog een begeleider aanwezig zijn. Het gaat om de voorbereidingen, het opstellen van een draaiboek, het coachen of traject zelf en desgewenst het schrijven van een samenvatting.

concrete stappen
inzicht en samenwerking
elkaar beter leren kennen
frisse wind door je strategie
antwoorden naar boven halen