Yulin Dog Meat Festival in Guangxi, China

The dog and cat meat trade is het hele jaar door, ook in Yulin regio Guangxi in China in Zuidoost-Azië. Je kunt berichten hierover delen op de social media en je kunt petities tekenen die je overladen met info over dierenleed. The Yulin dog meat festival is from 21-06-2020 to 30-06-2020 | Bok Days in Boknal, South-Korea are from 19 juli to 8 augustus 2020. (This is Dutch, no English version)

Sign petitions! This is animal torture

Sign Petitions! Voor het jaarlijkse Yulin dog meat festival #yulin2020, van 21 juni t/m 30 juni 2020, in China of voor het jaarlijkse Boknal festival (Chobok) in South-Korea, van 19 juli t/m 8 augustus.

Meer info over dit ‘festival’ in Yulin, China

Schrijf je in voor de nieuwsbrieven of Social Media van internationale dierenrechtenorganisaties!

More about the Dog and Cat Meat Trade Southeast-Asia and protesters.

I am a Marketing Communications Professional

Waarom deze pagina? Ik ben een dierenrechtenactivist! Dat wil zeggen dat ik tegen het eten van dieren ben en daarom een vegetarische lifestyle heb. Ik ben dus geen vegetariër uit religieuze overwegingen. Het dierenactivisme gaat nogal ver, ik ontvang wekelijks info over dierenleed wereldwijd waar ik lid van ben.

Ik heb een toeristische achtergrond/Tourism Management in marketing communications and SEO (search engine optimization), maar ben een activist als vegetariër zijnde en dus geïnteresseerd in duurzaamheid (sustainability).