Tegen de vlakte

Hier vind je verwijzingen naar artikelen, blogs of video's die gaan over/of te maken hebben met mindfulness, coaching, natuur en idealen. De comments erbij zijn geïnspireerd, ervaren, geïnterpreteerd of verhalend.

Tegen de vlakte

24 juni 2018

Hoe is het om opeens tegen de vlakte te gaan? Wat gebeurt er met je als je doelstellingen niet meer behaald kunnen worden en de wereld om je heen lijkt te vervagen? Het kan een ongeluk zijn, een overval, ziekte of het faillissement van je bedrijf. Het is iets drastisch en onverwachts en het verandert je hele leven.

Het is eng, hopeloos, onzeker en machteloos. Ik liep mijn eigen plan en ik werd door een situatie met omstanders stil gezet. Sterker nog, ik had een bde-ervaring en ik werd ziek, ik had genezing nodig van meerdere behandelaars. Zo kan je leven opeens een heel andere wending aannemen terwijl je denkt dat je het goed voor elkaar hebt.

Laat een reactie achter

* Uw reactie wordt geplaatst na goedkeuring