Wandelcoaching Amsterdam

Behoefte aan meer ruimte om te zijn wie je bent en jouw eigen verhaal nader te onderzoeken? Want wie ben jij eigenlijk, waar sta jij voor in je leven en waar wil jij naartoe? Zelfinzicht door verdieping.

coach in amsterdam

Wandelcoaching Amsterdam

Behoefte aan meer ruimte om te zijn wie je bent en jouw eigen verhaal nader te onderzoeken? Want wie ben jij eigenlijk, waar sta jij voor in je leven en waar wil jij naartoe? Wandelcoaching en natuurcoaching geven inzicht in vraagstukken en bieden de ruimte voor zelfreflectie.

Mindfulness om rustig te worden

Het coachen in de natuur wordt gecombineerd met mindfulness, wat je helpt bij het ontspannen en het ervaren van innerlijke rust. Het creëert meer bewustzijn van dat wat aanwezig is. Bij mindfulness kun je denken aan loopmeditatie, de bodyscan, zintuiglijke oefeningen en ademtechnieken. Eenvoudig te begrijpen en toegepast in het moment, afhankelijk van wat nodig is.

Bij jezelf blijven

Hoe moeilijk kan het soms zijn om bij jezelf te blijven, je intuïtie te volgen of de keuzes te maken die goed voor jou voelen. Hoe vaak ga jij mee in het idee van een ander, terwijl je dat zelf misschien niet wilt? Er kunnen allerlei situaties en omstandigheden zijn, waarin je wordt uitgedaagd stevig in je eigen schoenen te (blijven) staan. Of juist andersom, om vanuit balans in contact te komen met de ander zonder daarbij jezelf te verliezen.

Onderwerpen tijdens het coachen

Mogelijke onderwerpen die bij de coaching aan bod komen zijn frustraties, boosheid, verdriet, onrust, gevoeligheid en/of hooggevoeligheid. Maar ook rust, geluk, blijheid en helderheid bijvoorbeeld. Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten, waar sta jij in leven en waar wil je naartoe?

Het coachen gaat over het opdoen van inzichten door te verdiepen. Inhoudelijk meer informatie over wandelcoaching en natuurcoaching.

Wandelcoaching in Amsterdam en de regio

Buitensporig is gevestigd in Haarlem. Coach trajecten kunnen plaatsvinden in Amsterdam, bijvoorbeeld in het Amsterdamse bos. Maar ook in Haarlem, Heemstede, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout en Zandvoort. Een traject omvat doorgaans vijf sessies, vraag een intake aan voor wandelcoaching in Amsterdam.