Wandelcoaching Haarlem

Behoefte aan richting in een thema dat speelt, vraag je je af welke stappen je wilt of kunt zetten? Wandelcoaching in de natuur helpt je verder. Meer zelfinzicht door verdieping.

inzicht

Wandelcoaching Haarlem

Wandelcoaching en natuurcoaching helpen je verder in jouw persoonlijke proces. Waar sta jij momenteel in jouw leven en waar wil jij naartoe? Welke vraagstukken en, mogelijk angsten, kom je onderweg tegen en waar voel je dat in je lichaam? Wandelcoaching of natuurcoaching bevorderen in het loslaten van emoties en het handelen vanuit gevoel, creëren een hoger lichaamsbewustzijn en meer draagkracht.

Wat is het verschil tussen wandelcoaching en natuurcoaching?

Wandelcoaching is meer gericht op het lopen zelf, terwijl je onderweg jouw verhaal doet. Doordat je buiten bent en je blik zich verbreedt, voel je meer vrijheid om jouw verhaal te vertellen. Natuurcoaching is gericht op wandelen en het uitvoeren van werkvormen, die leiden tot meer inzicht en verdieping in jouw persoonlijke ontwikkeling. We werken met dat wat zich onderweg aandient.

Inhoudelijk meer over wandel- en natuurcoaching.

Mindfulness tijdens het coachen

In beide gevallen wordt er gebruik gemaakt van mindfulness. Een coaching sessie begint altijd met een aantal simpele oefeningen die je uit je denken halen en in je gevoel brengen. Mindfulness is bewuste aandacht voor dat wat er in het moment is.

Wandelcoaching in Haarlem en regio

Buitensporig is gevestigd in Haarlem en coach trajecten kunnen plaatsvinden in de nabije omgeving van Haarlem zoals Heemstede, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout en Zandvoort. Maar ook verderop zoals wandelcoaching in het Amsterdamse Bos. Een traject omvat meestal vijf sessies, neem voor het tarief contact op of maak een afspraak voor een intake.