Webredacteur Haarlem

Zoek je een content schrijver voor je website of webshop? Daphne is structureel of op freelance basis beschikbaar voor seo optimalisatie en online marketing. Bel 06-46121488.

seo en content

Freelance webredacteur en seo content schrijver

Voor het beter vindbaar maken van je website in Google is kwalitatieve content een “must”. Ja, het gaat om een zoekwoordenanalyse en het juiste gebruik van keywords, maar zeker ook om actuele informatie die aansluit op de zoekopdracht van de bezoeker. Kwaliteit dus.

Wat betekent dat, kwaliteit?

Kwalitatieve content houdt in dat de tekst inhoudelijk juist is, de zinnen goed leesbaar zijn en er relevante zoekwoorden en zoekwoord combinaties in de tekst zijn opgenomen. Dus niet het continue herhalen van dezelfde zoekwoorden. Bovendien spelen beeld en video een belangrijke rol, denk hierbij aan foto’s en infographics. Deze maken tekst beter leesbaar, want het oog van de bezoeker wilt ook wat.

De diepte in met SEO

Iedereen kan SEO toepassen op teksten, maar dat is dan nog maar het topje van de berg. SEO werkt effectief bij een combinatie van diverse factoren. Het zijn de details die moeten worden toegepast, zoals onder andere het geven van de juiste bestandsnaam aan een afbeelding en het invullen van een alt tag. Hoe hoger de concurrentie op een zoekwoord, des te lastiger het kan zijn te stijgen in de zoekresultaten.

webredacteur haarlem

Online skills

  • SEO optimalisatie
  • Content creatie
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Bloggen
  • Webredactie
  • Projectmanagement

Contact met Daphne

Voor goede SEO optimalisatie en content creatie of webredactie is Daphne maximaal 16 uur per week beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie of het tarief, mail info@buitensporig.nl of bel 06-46121488.