Workshop gevers Share & Care

Meer info over de workshops tijdens Share & Care

Share & Care!

Geef jij een workshop in de week van 27 juni t/m 1 juli? Stuur dan tekst en foto naar info@buitensporig.nl. Het voorlopige Share & Care programma.

Ma, di, do en vrij: Yoga in de duinen of op het strand
Yogadocente Mareen Becking
Kom mee, de duinen in of het strand op. Laat ons heerlijk genieten van de 5 elementen om helemaal hier te zijn… in de natuur. Een moment stil zitten of staan en daarna heerlijk te bewegen. Meditatief en in contact me je lichaam. In contact met de energie. In contact met je gedachten. In contact met je gevoel en alles wat op dit moment is. De lessen tijdens de Share & Care week zullen elk een bepaald onderwerp hebben. Verdieping, verfijning, voelen en ervaren. Kom mee!

Di en wo: Blote voeten wandeling met mindfulness/coaching elementen
Daphne
Blootsvoets lopen draagt positief bij aan lichaam en geest. De voeten zijn van nature flexibel en sterk. Stevige en smalle schoenen maakt dat de voeten lui en zwak worden. Wandelen op blote voeten stimuleert het hart en de bloedsomloop. Het laat de voetspieren actief meedoen tijdens het lopen! Dit geeft de voet de mogelijkheid, op zijn eigen natuurlijke manier te bewegen. Het kan bijdragen aan het verminderen van voetklachten en andere fysieke klachten (denk aan enkels, knieën, heup en rug). Er lopen meer dan 200.000 zenuwuiteinden in de voetzool! Dit heeft echt toegevoegd waarde voor je zintuiglijke waarneming. Beleef het op je blote voeten!

sprookjes tekenen

http://www.kikkersite.nl/

Wo 15 uur: Sprookjes tekenen
Elly Oude Luttikhuis
Eerst buiten als je op je matje ligt. Lekker liggen luisteren…!
Daarna binnen aan tafel in stilte.

 

Woensdag 29 juni 10.30-12.30 Workshop: Adem beter, voel je beter
Ademinstructeur Frida Ährlin
adem-workshopWe ademen zonder er aan te hoeven denken. Dat het vanzelf gebeurt betekent niet dat de adem altijd goed is. Door je dagelijkse ademgewoontes te verbeteren kun je meer energie, minder stress en beter uithoudingsvermogen ervaren. In deze workshop leer je hoe de adem verschillende lichaamsprocessen beïnvloedt en wat de kenmerken zijn van een gezonde adem. Je leert oefeningen en je krijgt tips die je direct toe kan passen om je adem in het dagelijkse leven te verbeteren. Meer info op www.spiritofalma.nl.

Klankschalen-reis
Mareen Becking
We gaan ontspannen, heerlijk relaxt liggen. Niks hoeft en je kan alleen maar liggen en luisteren, voelen of innerlijk reizen. De klanken en mijn stem zullen je meenemen op reis en je hoeft niet eens te pakken. Heerlijk toch? Laat je dragen op de klanken en laat je verrassen!