Coaching, ben je (zzp) starter?

Is er iets waar je goed in bent? Waar je steeds naartoe gestuwd wordt, ondanks of juist dankzij de structuur waarin je je begeeft? Iets waarvoor je andere dingen zou laten? Een concreet idee of een vaag gevoel in de verte?

heb je een idee?

Ben je starter? Eigen bedrijf (beginnen)?

Wellicht speel je een poos of al jarenlang met een idee, een gevoel over hoe het anders zou kunnen op professioneel gebied. Je werkt in loondienst voor een baas in een inspirerende omgeving. Of je hebt een idee, maar het blijft te vaag.

Idee

Soms krijg je een idee, dat echt de moeite waard is. Iets in je dat tot leven wilt komen. Dat afwijkt van het pad dat je nu gaat. Maar hoe begin je? Kun je er je geld mee verdienen? En je verplichtingen dan? Natuurcoaching kan je helpen bij het onderscheiden van de wirwar aan ideeën en bedenksels. Waar sta je nu? Waar wil je naartoe?

Concrete stappen

Je gaat je ideeën concreet tot uitdrukking brengen. Wat heb je te vertellen? Stap voor stap ontwikkelt zich een nieuw plan. Maak het levend en speel ermee. De coachingsoefeningen in de natuur helpen hierbij.

Voor wie?

Herken je het volgende:

  • Wie ben ik en hoe zet ik dat neer?
  • Mezelf (beter) leren kennen en dat opnemen in mijn bedrijf.
  • Ik heb ook een website nodig, maar hoe werkt dat en waar begin ik?
  • De inrichting of het herinrichten van mijn website.
  • Vindbaar zijn in Google.

coachen-starter-haarlem

 

 

 

 

Praktisch en tarief

  • Persoonlijke- en strategische bedrijfscoaching, aantal keer in overleg.
  • Internetcoaching eraan toegevoegd, ook vooraf in overleg.

Neem contact op voor een intake.

Online strategie starters

Heb je nagedacht over een website of webshop? Zoals een gebruiksvriendelijke inrichting. Kun je teksten schrijven en hoe ga je de doelgroep(en) bereiken? Daar kan ik je mee verder helpen.

Inspiratie

inzicht
kiezen
concreet
verbeelding
stap voor stap